Kunngjøringer‎ > ‎

SKILØYPA VÅR - VI TRENGER HJELP

lagt inn 1. sep. 2014, 12:49 av Webmaster BIF   [ oppdatert 1. sep. 2014, 12:49 ]

Hvert år må vi på Billingstad rydde skiløypa Billingstad til Vestmarksetra for busker og trær slik at løypemanskapene kan komme frem med sine maskiner. Uten rydding vil ikke løypa bli kjørt opp, og vi vil ikke få skiløyper på Åstadjordet til barn på skolen og i Barnehagen. Det er derfor til stor glede og nytte for de fleste av oss at denne jobben blir gjort.

I år har det vært mye tilgroing og det må gjøres en ekstra innsats for å rydde traseen. Løypelaget inviterer derfor til felles dugnad i skiløypa

lørdag 11. oktober 2014 kl. 1000-1600.

Alle som har mulighet til å bidra – store og små, kvinner og menn oppfordres til å møte, hele dagen eller et par timer.

Ta med grensaks, buesag, kantklipper, ryddesag e.l. og hansker. Vi trenger nok noen med motorsag også så det er fint om du melder fra om du har dette.

Det blir servering i løypa ca. kl. 1300 til alle som stiller.

Av hensyn til planleggingen setter vi pris på om du kan melde fra om du kommer til Ivar Huitfeldt på mail: loypelaget.billingstad@gmail.com.

Vel møtt.